Dagens frivillig- torsdag

Dagens frivillig er Inger Beverfjord, 17 år gammel fra Oslo. Inger har vært med på Moldejazz  hver sommer siden hun var liten, men i år bestemte hun seg for å jobbe som frivillig.

Dagens frivillige torsdag Foto: Tina W. Myren
Dagens frivillige torsdag
Foto: Tina W. Myren

Hun fant jobben via nett, og nå jobber hun som billett- og effekt-selger. Hun selger billetter til konserter og Molde-effekter. En effekt kan være en Molde-t-skjorte med Moldejazz-logo, på eller hettegensere. Det er fire stykker som samarbeider om jobben og det er alltid to på jobb.

Inger jobber ca. fire timer hver dag i Moldejazz, men i dag er et unntak.  I dag jobber hun litt lengre fordi butikkene skal være åpen lengre. Hun trives med jobben fordi hun er i kontakt med mennesker samtidig som hun lærer mye, noe  som hun får bruk for videre i arbeidslivet. Hun får også med seg noen konserter som for eksempel konserten med Timbuktu.

Det har vært noen utfordringer underveis, når kassaapparatet ble i ustand, og at de ikke hadde noe papir igjen. Slike ting gjør at må tenke raskt og løse problemene på en god måte. Inger ønsker å jobbe som frivillig også neste år og kanskje årene etter.

Besøkt 128 ganger