(Foto: Silje Sandøy)

I museet: Maggio leverer, D’Angelo kapitulerer

Med unntak av været, var ankomsten til Romsdalsmuseet den samme som i går: Overraskelse over hvor lite folk som var tilstede. Men nok en gang fylte Romsdalsmuseet seg opp, sakte men sikkert.

Veronica Maggio skapte gode vibes i museet: Folk danset og sang med! Solen tittet også frem til konserten og varmet opp publikum. Rett foran scenen stod en gruppe iherdige fans som lyste opp når Maggio kom på scenen – jeg er nesten sikker på at de ikke stod ett sekund i ro under hele konserten. Når hun spilte den kjente hiten Jag Kommer, var det tydelig at de fleste kjente sangen og kunne nynne med. Alt i alt veldig god stemning i dag også!

For de som fulgte med i media mens konserten var i gang, kunne de se at programmet endret seg litt: D’Angelo var syk og kunne ikke komme til Moldejazz! Jeg satt og tenkte for meg selv at jeg var veldig glad det ikke var jeg som skulle ut foran alle de folkene og gi beskjed om at halve konserten var avlyst …

Men hallo – for en god gjeng som var tilstede!! Fremfor å bli sinte, virket folk flest bare skuffet. Med håp for å få refundert noe av billettprisen begynte enkelte å bevege seg videre, men en stor andel ble sittende og kose seg i Romsdalsmuseet, selv uten noen på scenen.

God dag, gode folk og god bedring til D’Angelo!

Det er ingen bilder i dette galleriet.

Besøkt 34 ganger