Foto: Andreas Jørgensen

Vakkert:-)

foto: Camilla Grunewald
foto: Camilla Grunewald

“Vakkert!” var det mange som sa etter  konserten med Lizz Wright i kveld. Det var vakkert, og det var en fantastisk vokalprestasjon, men denne konserten på 90 minutt opplevdes også som om at låtmaterialet var litt svakt, men at det ble båret frem av et tight band som klarte å fremheve denne flotte vokalen som Lizz Wright har.

Damen har vært her to ganger tidligere. Begge gangene har hun opptrådt i Bjørnsonhuset. I 2011 med gruppa “Sing the truth” og i 2014 med ” The Mosaic-Project” Selv refererte hun fra 2014 der hun fikk være på konsert med Snarky Puppy i den salen hun selv sto på scenen i nå.

Lizz Wright ga ut albumet “Freedom & Surender” i 2015, et album som ble kritikerrost og fikk topp plassering på den amerikanske Billboard Jazz Charts.

I kveld på Teatret Vårt sang hun mange låter fra dette siste albumet og vi fikk også høre en låt som ble sluppet i mars på Concorde Records.

For øvrig kan redaksjonen kvittere for friskt og energisk trommespill, og ikke minst

foto: Camilla Grünewald
foto: Camilla Grünewald

orgelspill som løftet konserten betraktelig. En kan heller ikke legge skjul på at man i hemmelighet nyter de mange nydelige ornamenteringene Lizz Wright krydrer fraseringene sine med. Vi kan glede oss til å høre mer av hva denne damen har å by på i fremtiden, da det ryktes at hun jobber med nye låter for tiden.

 

Besøkt 51 ganger