Foto: Camilla Grünewald

Meg og Kammeraten min

Martin Hagfors og Erik Johannessen avslutter rekken med barnejazz for i år. En duo som turnerer rundt både i regi av rikskonsertene og Polar Artist.

Foto: Camilla Grünewald
Foto: Camilla Grünewald
Foto: Camilla Grünewald
Foto: Camilla Grünewald

Meg (Martin Hagfors) og Kammeraten min (Erik Johannessen) er kjente musikere, og med dette prosjektet får vi høre morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten i tillegg til fantastisk musikk.  De har gitt ut plater som har fått strålende kritikker, og de leverer også på Storyville. De fanget både barns og voksnes oppmerksomhet fra første stund, og alle liker det de ser og opplever.

Før konserten begynner spør Martin enkelte av barna om hva de heter, og det første nummeret de spiller er en sang der de sier hallo til alle barna ved at synger navnene deres.

Dette fører til at alle barna er inkludert fra første stund. Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler. Martin og Erik ser barna, de kommenterer på det barna gjør under konserten og tar det med i historien de vil fortelle.

Besøkt 92 ganger