D`Sound i Alexandraparken. Foto: Roar Vestad

D’Sound fylte Aleksandraparken

Det er 20 år siden D’Sound sto på scenen i kulturhuset under Moldejazz med en konsert det senere har gått gjetord om. Etter det har de holdt flere konserter på ulike scener på Moldejazz og i går var det igjen trengsel foran scenen i Aleksandraparken.

Det har skjedd mye siden 1997 da D’Sound ga ut albumet Spice of Life. Seks studioalbum har det blitt siden debutplata og Spellemannprisen for beste popalbum gir dette bandet en solid suksesshistorie i norsk musikk.

D’Sound i Alexandraparken. Foto: Roar Vestad

De har et preg på de nye singlene sine som minner mye om starten av karrieren sin, og i Aleksandraparken i går var det dette groovet og denne soundet folk ville ha. 

Folk sang med og stemningen var på topp. Simone Larsen er som alltid energisk og sprudlene på scenen, noe som selvsagt smitter over på de oppmøtte, og dansegulvet i parken ble flittig brukt – vel å merke innenfor den ene kvadratmeteren hver publikummer hadde til disposisjon.   

Bandet jobber for tiden med forskjellige internasjonale produsenter og har mye nytt materiale på gang. I Aleksandraparken i går stilte de med utvidet band. Dette var nok en legendarisk konsert fra D’Sound som vi med sikkerhet kan si er et band som kommer til å levere mye musikk til Norge fremover. 

 

 

Besøkt 113 ganger