Ekspanderende gjensyn med de fremste jazzstemmene- Gurls FTW!

Tidligere på Moldejazz har vi hatt besøk av Rohey og Hanna Paulsberg Concept. Nå returnerer hovedpersonene i disse to gruppene, sammen med hovedpersonen i Pixel med den kritikerroste gruppen Gurls.

Hver for seg står disse tre fjellstøtt på egne ben, med  særegne prosjekter som har ganske forskjellige lydspråk. Når de så slår seg i sammen og spiller i Gurls så blir dette en svært ekspanderende opplevelse på høyt nivå.

Dersom du vil oppleve et musikalsk friminutt med direkte og selvironiske tekster om alt fra å være singel og desperat, til higet etter svinekoteletter, og ikke minst livet som syngedamer så er Storyville stedet å være mandag 16. juli kl 22:00.

Jeg har alltid vært svak for grupper med svært redusert instrumentbesetning (tenk f.eks. trommer og trompet) – så når vi da har en av Norges beste jazzsangerinner, en av de beste kontrabassistene jeg har hørt (på Moldejazz) og den eksepsjonelt gode saksofonistenHanna Paulsberg – da kan det bare bli svingende bra.

Billetter fås hos Moldejazz.

Besøkt 36 ganger