Alle har sin pris. Siril Malmedal Hauge. Foto: Kjetil Valstadsve
Siril Malmedal Hauge vant Årets jazztalent. Foto: Kjetil Valstadsve

Siril er årets sparebankjazzfavoritt

Siril Malmedal Hauge stakk av med årets runde i Sparebank 1 SMN Jazztalent 2018, som stipendordningen egentlig heter. Den heldige, men fullt fortjente, vinner får en anselig sum startmidler og må kvittere med en konsert på Moldejazz neste år.

Dette skulle ikke være noen uoverkommelig oppgave for Malmedal Hauge, om man skal tro juryens entusiastiske begrunnelse. På tross av ung alder har hun allerede gitt ut plate, sist “Last Things” i fjor, og turnert vidt og bredt, og ikke minst mottatt en lang rekke andre priser.

Under Moldejazz kan hun høres i Prøysen-prosjektet Lillebror.

Foto: Kjetil Valstadsve
Foto: Kjetil Valstadsve

Besøkt 55 ganger