Siril Malmedal Hauge stakk av med årets runde i Sparebank 1 SMN Jazztalent 2018, som stipendordningen egentlig heter. Den heldige, men fullt fortjente, vinner får en anselig sum startmidler og må kvittere med en konsert på Moldejazz neste år.

Dette skulle ikke være noen uoverkommelig oppgave for Malmedal Hauge, om man skal tro juryens entusiastiske begrunnelse. På tross av ung alder har hun allerede gitt ut plate, sist “Last Things” i fjor, og turnert vidt og bredt, og ikke minst mottatt en lang rekke andre priser.

Under Moldejazz kan hun høres i Prøysen-prosjektet Lillebror.

Foto: Kjetil Valstadsve

Foto: Kjetil Valstadsve

Besøkt 43 ganger
Previous post

Opplading til resten av tirsdagsprogrammet

Next post

Donny McCaslin - mye mer enn David Bowie

Kjetil Valstadsve

Kjetil Valstadsve