Isak Hungnes er født i år 2002, men spiller likevel piano som om han aldri har gjort anna.

Bandet, Sigurdssønn kvintett, består av nevnte Hungnes og fire jevnaldrende, og presenterer det de selv kaller kjønnsnøytral guttastemning. De spiller fire låter, der sistelåta Nintendo klart er den beste. Vi får også fine soloer fra gitarist Sebastian Rognlien og saksofonist Herman Mjåseth. Hungnes og Rognlien er per dags dato de eneste elevene på Molde videregående skoles nyoppstartede jazzlinje.

Keith Hungnes. Foto: Kjetil Valstadsve

Hungnes har allerede blitt lagt merke til, blant annet gjennom Norge Rundt-reportasje og egen masterclass med Carsten Dahl. Han spiller glitrende lyrisk, men kliner også til med noen tøffe rytmiske riff. Ører og øyne åpne!

Besøkt 825 ganger
Previous post

Skumringsbarda: Enkelt er fint

Next post

Arvvas i Kikkans Hall

Susanne Lohne Iversen

Susanne Lohne Iversen