Foto: Petter Sele

Rabbajazz avsluttes med bravur

Polkabjørn og Kleine Heine spiller den siste Rabbajazzkonserten for i år, og 200 barn og voksne på taket på plassen fikk oppleve det.

Det er uvanlig å se denne gruppen gjennomføre en barnekonsert uten å ha en hel skokk av barn tett på, men de var, som alle andre i Moldejazz, veldig bevisst på hvordan de skulle håndtere denne situasjonen. 

Polkabjørn & Kleine Heine. Foto: Gunnar Horrigmo

De klarer uansett å engasjere barna. Noen fikk komme opp å synge en sang på scenen, Polkabjørn sjonglerte, spilte på skjeer i tillegg til strupesang og selvfølgelig jodling. Polkabjørn og Kleine Heine har med seg operasanger Hallvard Djupvik på scenen, som også denne gangen sitter pent på stolen sin og venter på tur. Han synger sangen Granada mens vi i publikum sitter spent og venter på Polkabjørn som på denne sangen skal briljere med å spille på skjeer.

Barna blir underholdt, og Kleine Heine er veldig flink til å passe på det når han introduserer låter og presenterer musikken. Det var uansett slik at noen av barna i etterkant uttalte at det var litt kjedelig. Så kan vi med sikkerhet skylde på korona når det gjelder akkurat det. For Polkabjørn og Kleine Heine er vanligvis som sagt omgitt av barn på scenen som deltar hele tiden. Musikerne Polkabjørn og Kleine Heine er unike og det å presentere barn og voksne for jodling, strupesang, trekkspill og opera på den måten de gjør er kun de som kan gjøre, og det med stor suksess hver gang.

Besøkt 161 ganger