Foto: Petter Sele

9 Grader Nord kaster glans over 62.7 grader nord

For fem uker siden kontaktet arrangørene MYLDR Moldejazz for å spørre om de kunne samarbeide om en konsert, og bandet 9 Grader Nord fikk æren av å innvie Storlihytta som en scene under jazzfestivalen.

Rundt 150 tilskuere hadde tatt turen ca. 275 meter oppover og 62.7 grader nord, for å oppleve dette bandet i strålende sol. Det at denne scenen blir brukt som et konsertsted også under jazzfestivalen her i Molde er noe jeg håper de vil fortsette med, for maken til utsikt skal man lete lenge etter.

9 Grader Nord spilte på RabbaJazz tidligere i dag og har akkurat den samme energien og publikumskontakten på denne konserten. Kvartetten, bestående av søstrene Mira og Dipha Thiruchelvam, Jakob Sønnesyn og Jakob Sisselson Hamre, byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, jazz og karnatisk musikk. Denne blandingen var helt rett i disse nydelige omgivelsene.

Alle bilder: Petter Sele

Besøkt 190 ganger