Ellen Andrea Wang. Illustrasjon: Arne Nøst.

Ellen Andrea Wang Trio encore

Tar du med deg vennene dine, løfter salen seg.

Opprinnelig var det satt opp en konsert med Ben Wendel og blant andre Ellen Andrea Wang, men denne konserten ble dessverre avlyst. I stedet fikk vi en encore med Ellen Andrea Wang Trio. Det ble ikke en ren kopi av tirsdagens konsert — form, farge og innhold var nok noe friere enn konserten tidligere i uken. Trioen var i storform den drøye timen konserten varte, og tilbakemeldingene fra publikum under og etter konserten viste at Moldejazz-publikumet rett og slett ikke kan få nok av årets Artist in Residence.

Stemningen var høy fra første tone og den blå røyken lå tett over scenen. Når første gjest, Hanna Paulsberg, dukket opp tok det helt av. I siste segment av konserten dukket Rob Luft opp, og etter entusiastisk tilbakemeldinger fra publikum kan vi trygt kalle dette en höydare.

 

Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

Foto: Ole B. Steinsvik.

 

Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

Foto: Ole B. Steinsvik.

 

Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

Foto: Ole B. Steinsvik.

 

Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

Besøkt 56 ganger