Foto: Ruben Olsen Lærk.

Læretid i parken

Lærlingan ga oss akkurat hva vi trengte.

Foto: Ruben Olsen Lærk

Dette er en gjeng unge voksne som gir alt de har, og noen av utøverne gir litt til når de fremfører sine solopartier.

Foto: Ruben Olsen Lærk.

Lærlingan er en musikk- og teatergruppe for ungdom i Molde og omegn. Gruppa ble startet i 2006, og har årlig mellom 10 og 15 medlemmer. De fleste av dem har gått på musikk, dans- og drama-linja ved Molde videregående, og flere har gått videre med utdanning og karrierer innen musikk eller teater.

Ved flere anledninger er “utlærte” og andre musikalske venner med på ulike spille-oppdrag. Dette gjelder blant annet den årlige “Medan dei er heime”-konserten i romjula, og når Lærlingan har sin årlige konsert under Moldejazz.

Foto: Ruben Olsen Lærk.

To ganger har Lærlingan deltatt i DUS (Den Unge Scenen). I 2011 ble gruppa plukket ut til å representere Møre og Romsdal på den nasjonale DUS-festivalen i Oslo, der de spilte på Det Norske Teatret. På denne festivalen var Lærlingan også et slags festivalband.

Besøkt 477 ganger