Bech & Skeidsvoll. Foto: Kjetil Valstadsve

New Orleans, i Molde

Bech & Skeidsvoll fylte Rådhusteltet og dro et Molde i reisefeber med seg til New Orleans.

Reisetrangen begynner å trenge seg på nå, og Molde blir tradisjonelt støvsuget for folk fra og med søndag i uke 29. Hvor mange som har tenkt å trosse reiserådene i år vet man jo ikke ennå, men Rådhusteltet var i alle fall fylt opp av moldensere klare til å drømme seg bort til New Orleans. Etter å ha dekt brødrene Skeidsvolls to konserter på mandag, kunne vi ikke la denne fare helt heller, for dette er en viktig del av far Leiv Skeidsvolls utklekkingsanstalt for jazzmusikere.

Bech & Skeidsvoll kjører i utgangspunktet tradd New Orleans-stil, men med en slik oppvoksende slekt er det så klart stigende fare for moderne islett. Dette så ikke ut til å plage noen i publikum, som hadde en super lørdagskveld.

Besøkt 484 ganger