Dagens frivillig

De få årene Kine Isachsen ikke har vært frivillig, har hun angret seg. Det er derfor hun vender tilbake år etter år.
Kine Isachsen jobber som frivillig på sin ca. sjuende jazzfestival. Tidligere har hun spilt i Jazzlogen, jobbet på funksjonærkroa og med catering. Om du er funksjonær, artist eller presse, er det fullt mulig at du har møtt på Kine. Hun jobber som frivillig i tredje etasje på Plassen i akkrediteringskroken under trappa.

I år jobber hun altså med akkreditering. Hun er med å produsere og dele ut akkrediteringskort til funksjonærer, artister og presse. Hovedoppgavene hennes er å ta bilde av hver enkelt, skrive ut og laminere kortene. Å registrere funksjonærer og artister går også inn under hennes oppgaver. Jobben kan i perioder være travel, men hun arbeider side om side med en gjeng med god humor, så kjedelig blir det aldri.

Frivillig-6464
Kine i arbeid

De få årene Kine ikke har vært frivillig, har hun angret veldig, så det kommer ikke til å skje igjen. Gjennom året ser hun fram til jazzfestivalen, da byen blir full av frivillige, artister og publikum. Hun synes også at menneskene i Molde forandrer seg litt med stemningen i byen.
– De blir mer utadvente og sosiale, forteller Kine.

Bortsett fra å møte gamle kjente og oppleve stemningen, ser hun fram til å høre Kristoffer Lo & Trondheim Jazzorkester, Snarky Puppy og Mopti med Bendik Baksaas, for å nevne noen.
– Det å gå på konserter du ikke helt vet hva er, er også kjekt, sier Kine. – Få musikalsk input og nye opplevelser.

Ellers går Kine på det av konserter hun rekker å få med seg. Hun anbefaler på det varmeste å være frivillig.

Besøkt 69 ganger