Flatelangs: – Nail the jazz!

Det er mange som tar seg ut på jazzen, og mange som tar seg godt ut.

Her har vi et fingert eksemplar av den feminine sorten, og vi møter henne i Alexandraparken.

– Ja, det begynte vel med prikkene i dag tidlig, for de er jeg så glad i. Og så stemmer jo denne musikken på en prikk, sier Agnes, the Nail Woman. Hun har mange prikker på lillefinger’n. Og nå har vi fått den.

– Hjertelige folk i byen her også, og så har jeg fri og kan flakse denne uka … og det er flaks.

Agnes sitter i likhet med en halvfull Alexandrapark og digger Molde Strengeleik som feier gjennom noen spenstige Django Reinhardt-låter og Agnes sine tommelblomster møtes i rytmiske klapp mellom låtene, og hun bedyrer at hendene og neglene representerer hele henne i all sin fargerikdom.

Måtte det bli en flott og fingernem jazzfestival!

Besøkt 29 ganger