Snarky Puppy.

Grammy-vinnende jazz med funky grunn-groove

Brooklyn-baserte Snarky Puppy er slett ingen snørrvalp med ti år og hele ni album på baken. Tidligere i år ble de tildelt Grammy for beste r&b-gruppe . Hint til åttitallets fusion, med funky grooves anno 70-tallet og et umiskjennelig oppdatert og nyskapende sound er med på å gjøre Snarky Puppy til et live-fenomen av de sjeldne.

Snarky Puppy har vokst opp omkring bandleder, komponist og bassist Michael League i Trenton i Texas og består av et varierende antall musikere. Blant kjernemedlemmene er flere musikere som jobber tett med artister som Erykah Badu og Justin Timberlake. Kort sagt er det snakk om et musikerkollektiv bestående av uhyre dyktige instrumentalister. Så er Snarky Puppy også et forrykkende liveband.

Gled deg til en miks av funk, soul, jazz og utemma rytmer. Kort sagt en konsert som bør appellere i like stor grad til den tilbakeholdte lytter som til den ihuga danser.

Bandet trakk forresten nesten 5000 publikumere på North Sea Jazzfestival tidligere i juli.

Snarky Puppy kan du se og høre på Teatret Vårt, torsdag 17.juli kl 24.00. Her er det også mulig å få kjøpt billetter for de under 18 år.

Besøkt 30 ganger