foto: Camilla Grünewald

Lydrommet med parallax

I Lydrommet tok Evelina Dembacke og Parallax oss med på en mystisk, improvisert ferd mellom lys og lyd.

Det startet helt mørkt før lyskunstneren Evelina Dembacke presenterte de tre utøverne, Stian Omenås (trompet), Are Lothe Kolbeinsen (gitar) og Ulrik Ibsen Thorsrud (trommer), ved hjelp av en lysspot. De brukte lyset til å lage musikk. Det hele ble en mystisk, improvisert ferd der lyset og musikken beveget seg rundt i rommet.

Foto: Camilla Grünewald
Foto: Camilla Grünewald

Jeg ble mektig imponert av dette showet. Bruken av lyset var med på å framheve detaljer i musikken. Av og til føltes det som om musikken og lyset var totalt kaos, og det fikk vi etterpå vite var med på å danne spenningen i historien som de fortalte gjennom musikkken.

Anmeldelsen er skrevet av Fire flates barneanmelder, Peder Nicolai Tangen.

Besøkt 80 ganger