Ylvis. Foto: Georg Panzer.
Ylvis. Foto: Georg Panzer.

Tommel opp, stemninga var på topp

Tradisjonen tro åpna himmelen seg over publikum. Ikke at det så ut til å ta livet av stemninga. Fire flates ungdomsreportere tok turen til Romsdalsmuseet.

I pøsende regnvær hygget publikum seg til local hero og The Voice-vinner Knut Marius Djupvik, show-duoen Ylvis og Sivert Høyems mørke røst.

I dag var nesten alle forberedt på regnet, iført forskjellig regntøy, og så dermed ut til å ha lært av gårsdagens regnskyll. Artistene  strålte, ikke ulik den fraværende sola, noe som gjorde at vi fort glemte drittværet.

Ylvis ga et utrolig morsomt show, med alt fra den lokalt forankra låta “Sammen finner vi frem” (som handler om manglende skilting på Averøya), til selveste The Fox. Kort sagt hygget alle seg og var full av begeistring. Lydnivået var passe og på toppen av kransekaka var artistene i super form. En opplevelse for livet.

Besøkt 77 ganger