Terri Lyne Carrington på Bjørnsonhuset fredag Foto: Anette Brown

Terri Lyne Carringtons mosaikk

Til sitt seineste prosjekt, Mosaic, har Terri Lyne Carrington håndplukka noen av de dyktigste og mest særegne instrumentalistene og vokalistene verden har å by på.

Mosaic kom i plateform i 2011, og er også betegnelse for bandet Carrington reiser med. Carrington er trommeslager, komponist og produsent og har vært aktiv siden begynnelsen av 80-tallet. Hun underviser på Berklee College of Music og har tidligere samarbeida med blant andre Stan Getz, Herbie Hancock og Wayne Shorter. Til Molde har Carrington med seg saksofonist Tia Fuller, vokalist Lizz Wright og trompetist Ingrid Jensen – altså et virkelig stjernelag. Ingrid dukket forøvrig også opp på konserten med Snarky Puppy torsdag kveld. Der fikk hun vist litt av det som bor i denne eminente trompetisten.

Terri Lyne Carrington – trommer, Tia Fuller – saksofon, Lizz Wright – vokal, Ingrid Jensen – trompet, Josh Hari – bass, Matt Stevens – gitar

Konserten på Bjørnsonhuset starter klokka 18.00

Besøkt 27 ganger