Ja takk, begge deler!

Det eneste som var søtt på Teatret Vårt i går var tittelen på bandet, og i tillegg vil vel og enkelte legge til at guttene på scena var veldig søte.

Musikken derimot, som vi har fokus på, var tøff, hard, kul, ja, rett og slett rocka. De fire hundre som var inne på Teatret Vårt i natt fikk med seg det mest rocka bandet som har vært på jazzen i år.

Guttene fra Sørlandet ble i 2011 til Årets urørt med sangen “Borgerskapets utakknemlige sønner”, og vant Spellemannspris i kategorien rock samme året. Når bandet ble introdusert sto de ute blant publikum og det var ikke så mange som forventet at de kom på scenen den veien.

Honningbarna er kjent for å være et av landets mest energiske band, og denne energien sprer de ut til et publikum som var i ekstase fra begynnelse til slutt. Det var høyt, det var sterkt. Akkurat slik det skal være.

Det er ingen bilder i dette galleriet.

Besøkt 27 ganger