Dagens frivillig fant vi i naborommet her i redaksjonen. Martin Aanes er vokst opp med Moldejazz og det første jazzkortet han har er fra 1992. Da var han 10 år og jobbet med MR. Med MR menes at de følger opp artister fra de reiser fra hjemstedet til de reiser fra Moldejazz etter endt konsert. Nå er Martin MR-ansvarlig, noe som innebærer at han har ansvar for å koordinere og følge opp alle artister.

– Møte med nye mennesker, det sosiale og de utfordringene jeg får, er det som gjør at dette er noe jeg er med på hvert år, sier Martin.

Martin vil prøve å få med seg noen konserter, men et must er Soul Rebels i Alexandraparken (onsdag eller torsdag).

Besøkt 24 ganger
Previous post

Sett jazzen fri

Next post

Kunnskapsministeren talte til laud

Standard for nettstedet

Standard for nettstedet