Foto: Ruben Olsen Lærk

Et kjærlighetsforhold til soul

Soul 06 er et soulband med 12 lokale musikere. I en årrekke har de spilt for hundrevis, om ikke tusenvis av publikummere på lokale scener. Mandag og tirsdag kveld inntar de scenen i Alexandraparken med sjel og trøkk.

Foto: Ruben Olsen Lærk

Hitlåtene kommer på rekke og rad fra denne gjengen, alt fra Tower Of Power, via Steve Wonder og Aretha Franklin, til Jackson Five. Et stødig komp og en kraftfull blåserekke er oppskriften på suksess i denne sjangeren. De lokale aktørene, alle med mange års fartstid i musikkbransjen, er noe av det beste Romsdalen kan levere, både individuelt og som gruppe. Det er tight, og det er groovy. Akkurat det denne musikken trenger.

 

 

 

Foto: Ruben Olsen Lærk

Fireflate anbefaler publikum å ta turen tirsdag kveld for å få med seg Soul06.

Vi lover at du ikke blir skuffet.

 

 

 

 

Det er ingen bilder i dette galleriet.

Alle foto: Ruben Olsen Lærk

Besøkt 43 ganger