Foto: Ruben Olsen Lærk

Moldensere kan danse!

Det tok omtrent fem sekunder fra første tone til dansegulvet var fult i aleksandraparken i går kvled. Mambo Compañeros kom på scenen nøyaktig kl.23.00 og det var artig å observere publikum som hadde sittet rolig og avslappa i aleksandraparken hive seg rundt i salsarytmene.

 Musikken til dette åtte-mannsbandet er basert på musikktradisjoner fra Cuba og Latin-Amerika, med danserytmer som mambo, cha-cha, timba, rumba, merengue og bolero. 

Mambo Compañeros er et band med et uimotståelig driv og eksepsjonelt nærvær på scena. . LAtin-Amerikanske rytmer blir man fort varm av å danse etter, og det fikk vi erfare. Publikum startet på dansegulvet i går med Lannullva genseren (ull genser), men den ble fort lagt vekk.

Dette var en kveld med høy dansefaktor og veldig god stemning.

Det er ingen bilder i dette galleriet.

Besøkt 44 ganger