Det tok omtrent fem sekunder fra første tone til dansegulvet var fult i aleksandraparken i går kvled. Mambo Compañeros kom på scenen nøyaktig kl.23.00 og det var artig å observere publikum som hadde sittet rolig og avslappa i aleksandraparken hive seg rundt i salsarytmene.

 Musikken til dette åtte-mannsbandet er basert på musikktradisjoner fra Cuba og Latin-Amerika, med danserytmer som mambo, cha-cha, timba, rumba, merengue og bolero. 

Mambo Compañeros er et band med et uimotståelig driv og eksepsjonelt nærvær på scena. . LAtin-Amerikanske rytmer blir man fort varm av å danse etter, og det fikk vi erfare. Publikum startet på dansegulvet i går med Lannullva genseren (ull genser), men den ble fort lagt vekk.

Dette var en kveld med høy dansefaktor og veldig god stemning.

Besøkt 35 ganger
Previous post

Ole Foss: – Slik ser musikk ut!

Next post

Fotografenes favorittbilder fra tirsdag

Standard for nettstedet

Standard for nettstedet