Foto: Andreas Jørgensen

E du ute å jazza?

Nå har bandet Nattmaskin overtatt scenen i Alexandraparken – og plassene minker her i solen!

Pål Austnes leder an i det relativt nysammensatte bandet Nattmaskin, som består av Arne Torvik, Arnt Inge Torheim, Joachim Orvik, Kristian Johannessen, Bjørn Ove Hagset og Pål Austnes selv. Såvidt jeg har forstått er det noen Moldejazz-veteraner som befinner seg på scenen nå, og de lyder bra.

Det er som de beskriver selv, av sjanger ”absolute crossover”. Her får vi litt av hvert servert, fra litt mer upbeat til rolige låter, med innslag av veldig laid-back saksofon. Sol, sommer, syltebrus og saksofon! Kan det bli bedre nå..?

Foto: Andreas Jørgensen

P.S. Husk solkrem! Og hvis du har glemt finnes det sikkert en ny venn der ute som kan låne deg litt.

Besøkt 18 ganger