Kolumnist Nordbø og andrekolumnist Hauken. Foto: Tone Brandal

Skamløst frieri skaper tvil om Rønsens nese

Det er så man får gåseleveren i halsen her i Frankrike, da nyheten kom om at redaktør Rønsen har gjort et hyggelig sommerintervju med Sylvi Listhaug, i mange kretser kalt Magica fra Tryll.

Undertegnede måtte straks drikke en hel flaske pastis på styrten og deretter legge seg nedpå med en kartong Gauloises. At Rønsen er journalist er hevet over tvil — og han har også nese. Alle har nese, spørsmålet er hvor godt den virker og hvor den er plassert. Listhaug kommer «tilfeldigvis» forbi vårt utmerkede organ Fireflate? Aldri i verden! Den dama kommer fra First House og vet selvsagt at det gjelder å innynde seg i alle redaksjoner. Ikke minst vår redaksjon — som har de skarpeste hjerner og penner og er elsket av folket helt fra Vestnes til Åfarnes. Nei, her må det ligge noe under. Som den feterte spaltist Granelli antyder — kan da ha vært noe kokelimonke mellom disse i Sylvis hybeltid i Oslo? Eller er Rønsen blitt hemmelig dobbeltagent for Frp, med utbetalinger til skjulte konti i Sparebank1 Hedmark? Jeg vil på det sterkeste anmode aktuelle nærstående å overvåke Rønsens forbruk, og rapportere til angjeldende myndighet, altså Formannen. Selv heller jeg til den teori at dette er et skamløst frieri for å slå Nordbøs leserrekord fra 2015, på godt over 4000 lesninger.

Lik og del!

Besøkt 61 ganger