Foto: Andreas Jørgensen

Året Molderose går til …

… Karin Krog. Redaksjonen gratulerer så mye!

Mot slutten av Break of Day så vi store deler av Molderosekomiteen nærme seg fra høyre; her skulle det skje noe.

Foto: Andreas Jørgensen

Etter en nydelig og ikonisk fremføring av Moldesangen ble nemlig Karin Krog utnevnt som årets vinner av Molderosen! Følgende var begrunnelsen til komiteen;

… i år var det overhodet ikke vanskelig, allerede tidlig i leiken var det en klar kandidat til å få Molderosa. Tideligere år har vi hatt A4 sider med begrunnelse hvorfor kandidaten får rosa. Det var det ikke i år for det var så selvsagt. Og jeg skal da nå lese begrunnelsen for året.
Årets Molderose tildeles en person som stod på scena under den første jazzfestivalen i 1961 og senere har vært på Moldejazz en rekke ganger. Og som ikke minst har bidratt til å gjøre byen kjent gjennom sin klassiske innspilling av Break Of Day In Molde. Vi ber derfor Karin Krog om å komme frem og motta årets Molderose. 

En tydelig rørt Krog kom inn på scenen igjen og takket så inderlig for æren. Hun takket for alle gangene hun har hatt i Molde og sier at hun kunne vel ikke hatt fått en bedre dag enn denne – vel fortjent! 

Krog takker igjen, og ber oss nyte dagen. Takk og i lige så sier jeg!

Store gratulasjoner fra Fireflate! ❤️

Besøkt 21 ganger