Foto: Andreas Jørgensen

45 år er ingen alder

Alder ingen hindring — Ytre Suløens Jass-ensemble er fast inventar på festivalen og i år fyller de 45 år.

Ytre Suløen og Moldejazz hører sammen. For svært mange Moldejazz-venner er det et «must» med en kveld i «Magic Mirror» der man får en smak av New Orleans gjennom både Ytre Suløens musikk og smakfull kreolsk buffet.

Året i år er jubileumsår og Ytre Suløen har et spesialprogram på gang. Vi snakker ikke om hva som helst – vi snakker om Joe «King» Oliver.

I Ytre Suløens jubileumsprosjekt In the court of King Oliver gjør de en hyllest til New Orleans-tradisjonen, med en besetning på fire blåsere i front, hvorav to trompeter slik bandet King Oliver hadde i sine innspillinger med Louis Armstrong. De to trompetene og fokuset på kollektivt  ensemble og breaks er typisk for King Olivers musikk.  Ytre Suløen anno 2018 vil fremføre sine versjoner av komposisjoner av King Oliver, Louis Armstrong og låter fra New Orleans-tradisjonen i King Oliver besetning.

Løp og kjøp billetter til two-times-in-a-lifetime konsertene hos Moldejazz – dette er en unik sjanse du ikke vil gå glipp av.

Besøkt 93 ganger