Robert Glasper og Terrace Martins nye superband til Molde!

Moldejazz kan være stolte over å ha sikret den første konserten på norsk jord med dette sensasjonelle prosjektet. Vi legger ikke skjul på at vi har store forventninger til konserten deres til sommeren!

Bak det tilsynelatende kryptiske bandnavnet R+R = NOW skjuler det seg et flunkende nytt superband i krysningspunktet mellom R&B, jazz og hip-hop. Bandet er satt sammen av to musikere og produsenter som allerede har satt store spor i moderne musikkhistorie: Robert Glasper og Terrace Martin.

Glasper døpte bandet R+R=NOW (Reflekter + Responder = Nå) inspirert av Nina Simones uttalelse om at det er en kunstners plikt å reflektere sin egen samtid. R+R=NOW forteller “vår historie fra vårt synspunkt.» sier han. Lyden av bandet beskriver han som et «ærlig, flytende sound som slekter på hiphophopp, EDM, jazz – ja til og med reggae … Vi er en gjeng som har så stor respekt for hverandre at vi alltid sender ballen videre.»

Billetter fås hos Moldejazz.

Besøkt 74 ganger