Årets jazztalent 2018, Siril Malemdal Hauge

Årets jazztalent 2018 kvitterer!

Siril Malmedal Hauge fikk på fjorårets Moldejazz den gjeve utmerkelsen «årets jazztalent i Midt-Norge», og nå står priskonserten på trappene.

Selv om Sulaværingen mottok «SpareBank 1 SMN Jazztalent», har hun ikke hvilt på laurbærene. Hun har hatt flere prosjekter gående, og en av de viktigste tingene hun gjorde i fjor var hennes egen debut som soloartist med albumet «Uncharted Territory» (Jazzland Recordings). Albumet er en frisk blanding av popenergi og tilgjengelig jazztoner.

Vi har bitt oss merke i at hun er veldig allsidig som artist, og står fjellstøtt som både låtskriver og sanger.

Konserten på Moldejazz blir med full besetning som inkluderer strykere. Det er bare rett og rimelig at det er et av de største vokaltalentene i Norge i dag som «før»-åpner festivalen i Storyville mandag 15. juli kl 16.00.

 

Besøkt 51 ganger