Gregory Porter. Foto: Erik Umphery

Gregory Porter er tilbake i Molde

Gregory Porter vender endelig tilbake til Moldejazz. Denne gangen i en mer intim setting i Bjørnsonhuset, hvilket blir veldig riktig for hans musikk.

Med to Grammyer er det ingen overdrivelse å kalle Porter en av vår tids største jazz-sangere. Den amerikanske sangeren, låtskriveren og skuespilleren gjestet oss i 2015 og delte scene med Robert Plant. I redaksjonen er vi skjønt enige i at dette var en heidundrende kveld. Denne gangen vil det bli en mer intim opplevelse i Bjørnsonhuset, mer riktig for hans musikk.

I år ble albumet “Nat King Cole & Me” Grammy-nominert i kallen “Best Traditional Pop Volcal Album”, hvilket forteller ganske mye om hvor bredt artisten med den kraftfulle, smørmyke baritonstemmen når. Når man hører Porters stemme, går tankene ofte til artister som Donny Hathaway og Bill Vinters, og ikke minst Nat King Cole.

Porter er det vi på berget liker å kalle norgesvenn, spesielt når dette gjelder personer som faktisk har lagt sin elsk på landet vårt. Den følelsen er gjensidig.

Sted: Bjørnsonhuset.
Tid: Mandag 15. juli kl 18:00.

Besøkt 171 ganger