LRK Trio

Kanskje kommer den russiske frosken

Som første festival i Norge har Moldejazz gleden av å presentere årets lille jazzsensasjon, trioen LRK.

Dersom du savner Esbjørn Svensson trio bør du absolutt infinne deg på denne konserten.

Trioen bestående av Evengy Lebedev (piano og trekkspill), Anton Revnyuk (kontrabass og elbass), og Ignat Kravtsov (trommer) mottok Special Jury Award ved “Made in New York Jazz Competition”. Den russiske musikkkritikerunionen har dessuten kåret utvivelsen “If you have a dream” til årets jazzalbum.

Musikken deres har blitt beskrevet som en spennende berg- og dalbane bestående av raske partier og nedtonede rytmer – alt som skal til for å gjøre denne trioen til en av de store klassikerne innenfor jazzmusikken.

Videoen til sporet Plyasovaya gir deg en smakebit på deres lekende musikk, så leken av en frosk blir med på notene.

Spørsmålet er – kommer frosken til Molde?

Sted: Storyville (Plassen)
Tid: Mandag 15. juli 22:00

LRK Trio “Plyasovaya”

Besøkt 43 ganger