Foto: Camilla Grünewald

Supersonics

Fireflate har to unge og engasjerte journalister i Kristine og Ellen Mathea som tar seg av årets barnejazz-konserter i Kikkans Hall. Dagens konsert var med Supersonics. Gjennom improvisasjon, supersoniks teknolpgi og ren viljestyrke lager bandet musikk – fra det rare til det vakre til det dansbare.

 

Kristine og Ellen Mathea anmelder konserten

Vi synes det at de fikk med barn på å lage rytmer var gøy å se på. De snakket ikke noe særlig til publikum, men de snakket ved hjelp av musikken noe som vi opplevde som spesielt. De spilte både rolig og lagde mye støy. Det var få publikummere, men bandet var veldig flinke til å holde roen blandt det unge publikummet.

 

Intervju med Marie 10 år

Hva synes du om sangene?

Jeg synes det var fint.

Likte du instrumentene?

Ja, og jeg likte saksofonen best.

Er dette noe du kommer til å høre mer på?

Nei, det tror jeg ikke.

 

 

 

 

Besøkt 130 ganger