Foto: Ruben Olsen Lærk

Rabbajazz med 9 Grader Nord

9 Grader Nord lot publikum drømme seg bort ut i den store verden på årets første energiske Rabbajazz-konsert!

Våre to junioranmeldere Noomi Ngo Aandal (10 år) og Anni Ngo Aandal (7 1/2 år) uttaler om konserten:

— Det var en veldig gøy konsert, artig at vi fikk være med å klappe og synge. Kjekt at vi fikk være med å synge og at vi på en måte var med å “battle” med artisten. De hadde mange spennende instrumenter og jeg likte veldig godt bambusfløyten (Noomi). Det var og fint at de snakket om sangene så vi fikk vite hva de handlet om, siden de sang på tamilsk. Håper vi får høre dem en annen gang også.

9 Grader Nords visjon er å servere lytterne et bredt musikalsk spekter som gir oss indre bilder av eksotiske steder. Lydbildet er en blanding av flere sjangre som baila, flamenco, jazz og til og med tidvis låter som grenser opp mot rock og pop.

Fireflate vil anbefale voksenversjonen av konserten som spilles på Storlihytta kl 18:00 i dag. De har spilt på festivaler som Vill Vill Vest, Vinjerock, Nattjazz, Bergenfest, Trænafestivalen, Oslo Jazzfestival, samt SPOT-festivalen i Aarhus.

Alle foto: Ruben Olsen Lærk

 

Besøkt 101 ganger