Foto: Ruben Olsen Lærk

Mambo for de små venner

— Man får virkelig lyst til å danse, sa Noomi Ngo Aandal da Mambo Companeros var på scenen under dagens Rabbajazz.

Både Noomi og søsteren Ellie mente det hadde vært artig om man kunne få danse rundt. For  denne musikken er ment å danses til. Mambo Companeros har vært på Moldejazz før, og det var nesten utsolgt i rådhusteltet når de skulle spille. De voksne hadde det vel så artig og noen sneik seg til å danse i et hjørne. Når Luison Medina inviterte publikum med på dans, vel og merke der de satt, var alle raskt oppe for å få lære noen salsatrinn. Noomi og Ellie hadde en fin konsert og var imponert over alle instrumentene og at de hadde et fint lite lysshow.

Ellie Ngo Aandal. Foto: Ruben Olsen Lærk.
Noomi Ngo Aandal. Foto: Ruben Olsen Lærk.

 

 

Foto: Ruben Olsen Lærk

 

Besøkt 81 ganger