Foto: Ruben Olsen Lærk

Parken: Trisak, HuKoRo og Molde Kulturskoles Ungomsstorband

En trivelig ettermiddag med med Trisak, HuKoRo og Molde Kulturskoles Ungdomsstorband.

Om vi ikke talte helt feil virket det som om store deler av Jazzlogen var til stede for å høre på sine venner i Trisak. Man skal ikke undervurdere viktigheten av venner og andre støttespillere når man begynner en karriere som musiker.

Foto: Ruben Olsen Lærk

De spiller lett, lekent og sikkert uten at det blir trygt og kjedelig av den grunn. Tvert imot så benyttet de alt hva ungdommelig mot kan oppdrive da de fremførte repertoaret sitt. Denne fine ettermiddagen gikk det i et par egenkomponerte låter, samt standardlåter trioen gjorde sine egne krumspring med.

Foto: Ruben Olsen Lærk

Dette er en ung, lokal trio med potensial for å nå langt utover Moldes grenser.

Trioen springer ut av Jazzlinjen ved Molde VGS og denne ettermiddagen fremsto den enkelte musiker som stødig og trygg på seg selv, men dessverre har de nok litt igjen for å oppnå faktisk samspill.

Gitt det potensial vi opplevde denne ettermiddagen håper Fireflate at Moldejazz inviterer Trisak tilbake om noen år når trioen har blitt en enda sterkere treenighet på scenen.

Trisak består av Isak Sigurdssønn Hungnes – piano, Tarald Kongshaug – kontrabass, og Finn Øverland – slagverk.

HuKoRo. Foto: Tor Egil Leirtrø

Deretter begikk HuKoRo parkens hittil første fuzzgitar for dagen, med toner som påkaller de store jazzrock-helter fra søttitallet — ingen nevnt, ingen glemt.

Molde Kulturskoles Ungdomsstorband. Foto: Gunnar Horrigmo

Til sist serverte  Molde Kulturskoles Ungdomsstorband de gamle schlägere på propert vis under ledelse av en arvelig belastende Leiv Skeidsvoll.


Besøkt 113 ganger