Fireflate tester jazz-akevittene

Fireflates ekspertpanel bedømmer alle årets jazz-akevitter. Hvilken er noe for deg? Les og del!

Fireflates ekspertpanel består av Arild Rønsen (red. Fireflate), Gunnar Horrigmo (IT-sjef, Fireflate) og Calle Feght (akevittprodusent).

Deltager 1: Moldejazz Jazzakevitt

Jazzakevitten har et mildt anslag av karve og sitrus, undertoner av mjødurt, søt sitron og tørket frukt. Lakris og peppermynte i ettersmaken. Kort finish. Leskende og drikkbar. Passer særlig godt til samtidsjazz, særlig dersom den inntas i en svelg. Terningkast seks.

Fireflates ekspertpanel i faglig diskusjon. Foto: Fireflate

Calle Feght har vært fast inventar på Molde-festivalen i mange år. Jazzfamilien kjenner ham helt tilbake fra Lucullus. I moderne tid har han holdt hoff i teltet ved rådhuset, i Calles Vinbar. Og nå har han endelig begått en egen jazzakevitt, spesielt komponert for moldejazzen 2020, men takket være coviden måtte premieren utsettes til i år. Fireflates ekspertpanel er meget begeistret.

Fireflate utroper Moldejazz Jazzakevitt til årets jazzakevitt 2021. Gratulerer!

Besøkt 270 ganger