Etter at publikum fikk beskjeden om at D´Angleo-konserten ble avlyst … Vi spurte publikum hva de syntes.

17-10påRomsdalsmuseet-5656

Veldig synd. Eirik til høyre har gleda seg lenge. Vi tar en tur i parken, skal fortsette å kose oss og jazze. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5686


Veldig synd, kjempe kjedelig. Vi koser oss fordi, nyter omgivelsene. Vi er to venninner som møtes på festival så vi sitter å hygger oss. Synd for hans del, det ødelegger for arrangørene og Molde. Men det jo så fint vær!! (Foto: Silje Sandøy)

 

17-10påRomsdalsmuseet-5680

Kjipt. Går heilt greit. Virke som festivalen prøve å ordne opp. Er mange konserter i kveld. Vi kan jo ikke gjør noe annet, han kommer ikke uansett. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5677

Kjedelig, vi tar oss en tur i byen no etterpå. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5672

Nedtur. Noen av oss kom egentlig for Veronica Maggio, vi synes mest synd på han som måtte annonsere det. Det er fint vær og god stemning, vi skal kose oss. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5643

Det er kjempebra, da kan vi slappe av. Vi har fri, det er det samme hva vi gjør. Vi har det kjempebra uansett. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5640

Det var synd. Heilt greit han er jo syk, kommer ikke uansett. Det er jo ikke festivalens feil. Vi klarer oss lell, det var jo en kjempebra konsert i går. (Foto: Silje Sandøy)

17-10påRomsdalsmuseet-5750

Vi er fornøyd med å få en frikveld, husmorsfeire. Så på dagbladet at han var en time for sen til konsert i går, så var litt forberedt. Det var synd, men vi koser oss fordi. Et glass vin i gresset før vi går ned. (Foto: Silje Sandøy)

Synes det er veldig kjekt med konserter, men det er også greit at det ble avlyst. Vi får tilbake museet for oss selv. (Foto: Silje Sandøy)

Besøkt 14 ganger
Previous post

Och vinnaren är ...

Next post

Ta toget med Daniel

Camilla Grünewald

Camilla Grünewald