Foto: Ruben Olsen Lærk

Vindla i Glaslandet

Rabbajazz i dag var de fire svenske damene i Vindla i Glaslandet som sto for. Publikum lot seg fascinere og samlet seg rundt musikerne som bruker komposisjonene til  den amerikanske minimalisten Philip Glass i sin forestilling

Foto: Ruben Olsen Lærk

Det var en fri tolkning av Lewis Carrols Alice i eventyrland. Det var veldig spennende for barna og  jeg synes også at det var fantastisk. Barna levde seg inn i eventyret. Det som var så bra var at barna fikk være med på ting for eksempel være med å lage et stort tog.

Foto: Ruben Olsen Lærk
Foto: Ruben Olsen Lærk

Alice går gjennom et speil og kommer til eventyrlandet.Der får hun beskjed om at hun kan bli dronning om hun kommer seg forbi det store sjakkbrettet. Alice møter forskjellige hindringer på veien. En bekk alle i publikum måtte være med å hoppe over, glemmeskogen hvor  barna måtte forklare hva hun het og hvor hun var og når Alice kom ut av skogen husket hun alt igjen.

Foto: Ruben Olsen Lærk

De som var med kom fra Sverige og av og til tror jeg var litt vanskelig får barna å skjønne. Men det som var så bra var at de var så flink til å vise med kroppen hva de ville barna skulle gjøre.

Dette var det beste eventyret jeg har hørt på lenge med mye bra musikk og skuespill.

 

 

Det er ingen bilder i dette galleriet.

Besøkt 39 ganger