Temporary. Foto: Kjetil Valstadsve

Simon & Garfunkel – Simen & Geir – MFK & VIF

Det gjelder å kjenne sin besøkelsestid. Der har duoen Temporary noe å lære.

Det har seg nemlig sånn, at etter å ha framført sin første låt, så finner de en eller annen grunn til å begynne å snakke om fotball. “Vi elsker Molde, og kanskje også Rosenborg – men vi hater Vålerenga!”

Midlertidig bilde. Foto: Kjetil Valstadsve

Det er dårlig butikk, så lenge festivalavisas redaktør, som er til stede for å anmelde seansen, er født og oppvokst og fremdeles bor på Vålerenga, den dag i dag!

De er flinke, duoen i Temporary, og de høres ut som tvillingbrødrene til Simon&Garfunkel. Internt i Fireflate-redaksjonen har vi for lengst begynte å omtale dem som Simen&Geir. Men det må være lov å mene at de innimellom spiller i overkant stillestående. Omtrent som spillemønsteret i MFK.

Da var det mer fart over trioen som entra scenen aller først i Alexandraparken fredag formiddag. Ivan Larsen’s Quick FIX spiller  Jimi Hendrix-covere (“Little Wing”, “Hey Joe”), men byr også på sjølkomponert stoff. Da blir det ofte rytmisk utfordrende. Talentfulle musikanter!

Det låter fint – og vi snakker her om tenåringer – men jeg kunne tenke meg litt mer utagering på scenen! Slå dere løs! Sånn sett har dere mye å lære av Revolt V!

The quick fix! Foto: Kjetil Valstadsve

Besøkt 106 ganger